Parijs op de fiets

Fietsen in Parijs

Ik ben toch niet gek? 10 jaar geleden verklaarden ze fietsers inderdaad voor gek. Tegenwoordig word je op de fiets door vele jaloerse automobilisten nagekeken als je hen op het brede en vrije fietspad voorbij fietst. In 2006 en 2020 heeft de gemeente Parijs een groot fietsenplan opgezet, zo is de stad de afgelopen jaren veranderd in een waar fietsparadijs! Inmiddels zijn alle straten fietsvriendelijk, er ligt al meer dan 1500 km aan fietspaden.

Parijs op de fiets

www.frankrijk.nl : hét Webmagazine waar je alle leuke tips vindt voor het beste weekend Parijs!

Regelmatig krijgen wij vragen over het boeken van een leuk hotel, welke exposities er draaien, of wat leuk is om te doen met de kinderen. Wij hebben niet altijd tijd om daar uitgebreid op in te gaan, maar onze vrienden van hét webmagazine WWW.FRANKRIJK.NL hebben dat wel! Het is de meest uitgebreide, originele en actuele datebase voor jouw verblijf in Frankrijk. Vergeet niet hun te gekke E-books te downloaden voordat je komt 🙂

Tips voor Parijs

Onze fietstours zijn veilig en leuk, ook voor kinderen!

De Parijzenaar heeft de fiets ontdekt. Nu de toerist nog! Fietsen is de ideale manier om deze stad te ontdekken. Geen kilometers meer lopen of van metrostation naar metrostation sjokken zonder ook maar iets van de stad te zien. Op de fiets zie je enorm veel in een korte tijd, zonder je al te veel te vermoeien. Al fietsend doe je ideeën op voor je weekendje Parijs en zo kun je jouw voeten sparen voor de (kroegen)tocht in de avond! Wij fietsen alleen waar het verantwoord is en zijn daardoor ook kindvriendelijk. Het tempo is niet te snel zodat de tour geschikt is voor jong en oud. Het klassieke oma-model is de ideale fiets om volop van de tour te kunnen genieten.