Paris Highlight Tour

Deze ‘klassieke’ tour is een mooie combinatie van een aantal bekende monumenten en de gezellige achterafstraatjes in de Parijse binnenstad. Een aanrader als je Parijs nog niet zo goed kent. In een kleine groep van maximaal 12 personen ontdek je samen met jouw enthousiaste gids de ins en outs van het centrum! Geen gehaast over de grote boulevards, wij gaan juist gezellig binnendoor zodat je de sfeer van ieder wijkje volop ervaart.

Vertrektijden Dinsdag t/m zondag start de tour om 10:00, einde 13:00Prijzen
  • €35,- per persoon

Paris 4 Kids

Kom deze ludieke, interactieve fiets tour maken speciaal gemaakt voor kinderen! Juist voor hen is het één groot plezier om Parijs op de fiets te ontdekken: minder vermoeiend dan lopen én ze zien in 3 uur tijd de mooiste plekken van de stad onder leiding van een kindvriendelijke gids. Ze zullen smullen van de spannende en grappige verhalen onderweg, uiteraard op een hele veilige route door de stad.

Een unieke ervaring!

Vertrektijden Zaterdag en Zondag start om 10:30, we zijn terug om 13:30
Dagelijks (maandag dicht) tijdens alle schoolvakanties en Feestdagen (BE & NL)

Prijzen
  • €35,- Volwassenen (vanaf 13 jaar)
  • €25,- Kinderen (t/m 12 jaar)

Paris Off Road Tour

De ideale route voor avonturiers die Parijs al eerder hebben bezocht en verder willen kijken dan de toeristische trekpleisters. Laat je verrassen door deze Off Road Tour!
We laten de pracht en praal van de binnenstad links liggen en gaan op ontdekking in de wijken die een heel andere kant van de stad laten zien. Exotische winkelstraten, verborgen passages, idyllische oases en gezellige, volkse multi-cultibuurtjes! Onderweg stoppen we in onze favoriete caféetje, voor een borreltje of frisje.

Vertrektijden Donderdag t/m zondag van 14:30 tot 17:30


Prijzen
  • €35,- per persoon
  • €24,- kinderen tot en met 10 jaar

Paris School Tour

Geen betere manier om de leerlingen Parijs te laten zien dan ze toe te vertrouwen aan onze gidsen. In 2 à 3 uur tijd heeft de klas het mooiste gedeelte van Parijs gezien. Grote groepen zijn geen probleem, met meerdere gidsen en meerdere vertrektijden kunnen wij het aan!

Vertrektijden Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel of mail met Yvonne

Voor scholen hanteren wij het groepstarief van €25 p/student

Onze Food Tour (NL)

Deze Ride & Bite is een ‘must’ voor Nederlandse Foodies op bezoek in Parijs.
Onze gids Yvonne heeft een grote passie voor de Franse lekkernijen en deelt graag haar beste adresjes met jou!

Vertrektijden De Ride & Bite is op aanvraag, dag en tijden in overleg. Minimaal aantal personen: 4
Deze route kan niet voor kleine privé groepjes worden geboekt tijdens de drukke schoolvakanties (mei, zomer, herfstvakantie)
Prijzen
  • €65,- Va. prijs per persoon, omdat we graag iedere Ride & Bite op maat maken. Adhv jouw wensen en budget maken we een mooie route met meerdere proeverijen.

Privétochten & Thematochten

Naast de standaardtour biedt Paris By Bike ook tours op maat aan. Een unieke tour afgestemd op jouw gelegenheid. Een weekend Parijs met de studentenvereniging? Een vrijgezellenfeest? Dan maken wij een ludieke route! Een shop-tour voor dames of een food-tour voor de lekkerbekken: in overleg met Yvonne is heel veel mogelijk en kun je je eigen thema-tour samenstellen.