• De leukste Hollandse fietstour in Parijs!
  • Nederlandse gidsen
  • Originele tips
  • Comfortabele omafietsen

Paris Highlight Tour

Deze ‘klassieke’ tour is een mooie combinatie van een aantal bekende monumenten en de gezellige achteraf straatjes in de Parijse binnenstad.

Een aanrader als je Parijs nog niet zo goed kent. In een kleine groep van maximaal 13 personen ontdek je samen met jouw enthousiaste gids de ins en outs van het centrum

Reserveer nu

La pause gourmande

“De lekkerbekken-break”

Het is natuurlijk onmogelijk om langs al die gezellige cafés en heerlijke bakkers te fietsen zonder even af te stappen! We nemen daarom ook zeker tijd voor een pauze in het gezellige Saint-Germain des Prés waar je keuze hebt uit van alles. We kunnen opwarmen onder het genot van een kop koffie en zo’n heerlijke éclair au chocolat.

De Fietsen

Paris By Bike gebruikt authentieke Nederlandse omafietsen waarmee je lekker rechtop zit voor goed overzicht in het verkeer. Onze kwaliteitsfietsen hebben 3 versnellingen, handremmen en handige mandjes voorop. Onze fietstocht is al een bezienswaardigheid op zich; onze comfortabele, toffe omafietsen zijn inmiddels een bekend fenomeen in het Parijse straatbeeld.

Aan de jonge kinderen is ook gedacht: op verzoek installeren we gekeurde kinderzitjes zodat kinderen van 1 tot en met 7 jaar veilig mee kunnen. Voor de oudere kinderen beschikken wij over verschillende kinderfietsen van 22, 24 en 26 inch. Vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig fietsen.

Bekijk alle tours

Vertrektijden & prijzen

Paris Highlight Tour vindt plaats:

Dinsdag t/m zondag start de tour om 10:00, einde 13:00Prijzen
  • €35,- per persoon

Zie ook andere tour: Onze Food Tour (NL)

Reserveer de Paris Highlight Tour