• Origineel
  • Gezellige pauze
  • Tiener-proof
  • Nederlandse gids

Paris Off Road Tour

De ideale route voor avonturiers die Parijs al eerder hebben bezocht.

En verder willen kijken dan de toeristische trekpleisters. Laat je verrassen door deze Off Road Tour!
We laten de pracht en praal van de binnenstad links liggen en gaan op ontdekking in de wijken die een heel andere kant van de stad laten zien. Exotische winkelstraten, verborgen passages, idyllische oases en gezellige, volkse multi-cultibuurtjes!
Let op: de buitenkant van het centrum kent wel iets meer hoogteverschil, dus deze route is niet 100% plat, maar voor de gemiddelde Nederlandse fietser geen enkel probleem.

Reserveer nu

De Pauze

Na een uurtje fietsen ontdek je het Parc Buttes Chaumont; een plek die je doet vergeten dat je in een drukke wereldstad bent! We maken hier een kleine wandeling zonder fiets naar de prachtige pagode met een spectaculair uitzicht over Montmartre. De tocht wordt daarna weer per fiets voortgezet, en houden we een gezellige pauze in de wijk Belleville waar meerdere favoriete cafeetjes van ons zitten. De consumptie onderweg is voor eigen rekening.

Fietsen

Paris By Bike gebruikt authentieke Nederlandse omafietsen waarmee je lekker rechtop zit voor goed overzicht in het verkeer. Onze kwaliteitsfietsen hebben 3 versnellingen, handremmen en handige mandjes voorop. Onze fietstocht is al een bezienswaardigheid op zich; onze comfortabele, toffe omafietsen zijn inmiddels een bekend fenomeen in het Parijse straatbeeld
Aan de jonge kinderen is ook gedacht: op verzoek installeren we gekeurde kinderzitjes zodat kinderen van 1 tot en met 7 jaar veilig mee kunnen. Voor de oudere kinderen beschikken wij over verschillende kinderfietsen van 22, 24 en 26 inch. Vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig fietsen.

Bekijk alle tours