Privétochten & Thematochten

Een unieke tour afgestemd op jouw gelegenheid.

Naast de standaardtour biedt Paris By Bike ook tours op maat aan. Een weekend Parijs met de studentenvereniging? Een vrijgezellenfeest? Dan ga je met de gids mee op kroegentocht op vrijdagavond. Een shop-tour voor dames of een food-tour voor de lekkerbekken: in overleg met Yvonne is heel veel mogelijk en kun je je eigen thema-tour samenstellen.

Reserveer nu

Inspiration Tours

Veel bedrijven komen naar Parijs om inspiratie op te doen. Een werk-gerelateerd weekendje in deze stad, gericht op ideeen en trends op een specifiek gebied? Bij ons ben je aan het goede adres! De gidsen van Paris By Bike hebben de afgelopen jaar velen ‘thema-dagen’ georganiseerd, op de fiets of anders. Dankzij onze grondige kennis van de stad, haar nieuwe trends en logistieke mogelijkheden is er heel veel mogelijk!

Zij gingen je voor

De afgelopen jaren hebben wij deze bedrijven blij gemaakt met volop inspiratie:

  • Koffie-tour met The CoffeeLab, Amsterdam
  • Street-Art Tour met de Margriet
  • Food-tour met Bink Evenementen, Utrecht
  • Natuur-tour met De Groene Opleiders
  • Fashion-Tour
  • FMO - Utrecht
  • Red Light District - Amsterdam

Jeu de Boules & Pickncik

Na of tijdens de oer-Hollandse fietstocht kun je je uiteraard ook in de Franse cultuur storten met een ouderwets potje Jeu de Boules! Paris by Bike organiseert in samenwerking met Paris Ma Belle een gezellig ‘petanque’ toernooi op de mooiste banen in Parijs. Het tournooi is inclusief huur van de ballen en amusante begeleiding en uitleg van charmante Parijzenaar Julien!

En wil je net als de Parijzenaar koning van de Picknick worden? Informeer naar de mogelijkheden om een kant-en-klare picknickmand met de lekkerste Franse producten te laten bezorgen op jouw favoriete locatie.